Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασαν να αναβιώσουν την τελευταία σκηνή της σειράς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Εάν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος να γίνω πολιτικός μηχανικός», ξεκίνησε να λέει ο Αλέξης Γεωργούλης στη Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα γυρίσματα της σειράς. «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλιά μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στη μηχανή και μου απάντησε ότι δεν έπρεπε να κάνω τίποτα, μόνο να τον αγαπάω», είπε και στη συνέχεια, θυμήθηκε ακόμα μια στιγμή που έζησαν μαζί.

«Σε απόδρασή μας από τα γυρίσματα για μπάνιο, εγώ έκανα την άνετη και γυρνάει ο Αλέξης κ αι μου λέει "τι; Θα βάλουμε μαγιό;"», περιγράφει η ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψαν αργότερα, όταν χρειάστηκε να κάνουν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα, τους έδιναν παγάκια, προκειμένου να μη φαίνεται το χνώτο τους από το κρύο.

Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε στη συνέχεια, πως κάποια στιγμή, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μείνει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα η πόρτα της να γεμίσει ραβασάκια από θαυμάστριες.