Ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει πριν από περίπου 15 ημέρες ο 27χρονος αστυνομικός από τον Κάρδαμα Ηλείας.

Ο 27χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ. Το ilialive.gr επικοινώνησε με δημοσιογράφο της ΕΡΤ που είναι συγγενής με την οικογένεια του αστυνομικού, ο οποίος μετέφερε πως ο νεαρός είναι καλύτερα και πως μίλησε με τους γονείς του.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο 27χρονος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένεια του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Έτσι χωρίς να χαθεί χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου οι γιατροί διασωλήνωσαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που παρουσίαζε, τον 27χρονο και έπειτα τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/9 διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστας» και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.