Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από τις προθήκες του καταστήματος, τέσσερις φιάλες αλκοολούχων πότων, συνολικής αξίας 72,60 ευρώ.

Επιπλέον, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος από την 11/04/2022 έως και 17/09/2022 έχει διαπράξει κλοπές σε σούπερ μάρκετ, κατά τις οποίες έχει αφαιρέσει φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής
αξίας 623 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (193) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (14) συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (150) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (10,3) γραμμαρίων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων από επιχείρηση του παθόντα, συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.

Στη συνέχεια ο παθών πείστηκε και έδωσε τους τραπεζικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα οι δράστες να μεταφέρουν από τον τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα σε τρεις έτερους τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό χρηματικό ποσό των 23.600 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν αδείας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης
Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δύο ξύλινα ρόπαλα (μπαστούνια).

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε οικία και αφού αφαίρεσε κλειδιά μοτοσικλέτας, στη συνέχεια αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα που βρισκόνταν εξωτερικά της οικία.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Συνελήφθη, μετά από καταδίωξη, χθες το βράδυ, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Ανδραβίδα.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με το όχημα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.