Με μια βαλίτσα στο χέρι βρίσκεται ο Πατρινός ηθοποιός Ανδρέας Βούλγαρης ταξιδεύοντας από Αθήνα σε Λευκωσία και αντίστροφα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έχει συνάψει καλλιτεχνικούς δεσμούς με την Κύπρο, συμμετέχοντας σε σειρές του κρατικού καναλιού (πέρυσι ήταν στο "Μυστικό της Πεταλούδας" με τον Γιώργο Νίνιο) θα είναι και φέτος σε μία παραγωγή του ΡΙΚ (του εκεί κρατικού καναλιού).

Συγκεκριμένα, πρόκειται να συμμετάσχει σε μία σειρά εποχής που ονομάζεται «Τρικυμία», με σκηνοθέτη την Κορίνα Αβραμίδου. Ο Πατρινός ηθοποιός θα υποδύεται έναν Ιταλό πρόξενο, τον Τζιάκομο.

Πέρα από την τηλεόραση θεατρικά θα είναι και πάλι στην Κύπρο αφού από την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει πρόβες σε μία παραγωγή του ΘΟΚ (τον θεατρικό οργανισμό της Κύπρου, το αντίστοιχο Εθνικό Θέατρο), στο έργο η λυσσασμένη γάτα του Τένεσι Ουίλιαμς με σκηνοθέτη τον Πάρη Ερωτόκριτου.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα και τα τηλεοπτικά – θεατρικά δρώμενα ο Ανδρέας Βούλγαρης έχει κάνει ορισμένες επαφές για το β΄ μέρος της χειμερινής σεζόν ή για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, επαφές που βρίσκονται ακόμα όμως σε επίπεδο συζητήσεων.

Άλλωστε, μέχρι τον Απρίλιο τουλάχιστον θα έχει τρεχάματα…