Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την πολυετή καριέρα του, αλλά και τα οικονομικά του, που σε κάποια στιγμή δεν ήταν καθόλου καλά!

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση, μιας και η πορεία του στην υποκριτική είναι τεράστια.

Ο Κώστας Αρζόλγου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα οικονομικά του, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, μιας και τα περισσότερα από τα χρήματά του, πήγαιναν σε παραγωγές και υπήρχαν και στιγμές που δεν είχε καθόλου λεφτά και δεν μπορούσε με τίποτα να τα βγάλει πέρα.

Η στροφή στην μυθοπλασία σας ευχαριστεί;
Τα ριάλιτι γενικά μιμούνται μία μυθοπλασία όμως ο μύθος ο ίδιος έχει πολύ μεγάλη αξία και δεν χρειάζεται μιμητισμούε. Μου αρέσει που έχει αναπτυχθεί η μυθοπλασία και είναι καλό που βλέπουμε τόσεε σειρέε. Από τιε 15 σειρές βλέπουμε ευτυχώς 3 εξαιρετικές αλλά αν δεν υπήρχαν και οι 15 ίσως να μην ξεχώριζαν και οι 3.

Αν η ζωή σας γινόταν σειρά, ταινία ή θεατρικό έργό ποιος θα ήταν ο τίτλος; «Κάτι μέσα μου έχει μείνει...». Στα παιδιά σας ποια συμβουλή δίνετε;

Με συμβουλεύουν, και μάλιστα όταν έπρεπε εγώ να τους δείξω πράγματα σε παιδική ηλικία, μετάνιωσα γιατί τελικά μάθαινα εγώ. Τα παιδιά μου έμαθαν πολλά. Η κόρη μου, μου δείχνει συνεχώς έναν δρόμο καθημερινά πιο φρέσκο που τελικά με κάνει πιο σοφό.

Οικονομικά υπήρξε στιγμή που να φτάσατε στο όριο να μην έχετε χρήματα; Πιάσατε πάτο που λέμε;
Ναι βέβαια! Όσα χρήματα πέρασαν από τα χέρια μου δόθηκαν σε παραγωγές και την κατασκευή μία κινητής μονάδας θεάτρου μεγάληε που χτιζόταν σε κάθε πόλη που επιλέγουμε. Όλα αυτά τα χρήματα έφευγαν για την παραγωγή διαφόρων πραγμάτων θεατρικών κυρίως.Έχω περάσει δύσκολα, όμως από τις δυσκολίες μας μαθαίνουμε.

Θεατρικά πού θα σας δούμε;
Είμαι στην παράσταση «Στου Μποχώρη Σμύρνη της μνήμης και της καρδιάς μας... Αφορά στη μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Πρόκειται για το έργο του Μηνά Βιντιάδη «Στου Μποχώρη», σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, με την Πέμη Ζούνη και τον Βασίλη Ευταξόπουλο. Μαζί τους οι μουσικοί
Ζιγκερίδης Βασίλης - κανονάκι, Ζιγκερίδης Κωνσταντίνος ακορντεόν - μπαντονεόν και Παπαγεωργίου Γιάννης κιθάρα - φωνή.

Πηγή: Λοιπόν