Τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάφτιση του γιου τους πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός.

Το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του φίλους και συγγενείς παντρεύτηκε σε ένα γραφικό χωριό, στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας. Νονά του παιδιού τους, ο οποίος πήρε το όνομα Χρήστος, είναι η καλή τους φίλη και ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα.

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο λίγο πριν έρθει ο γιος τους στη ζωή. «Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Το νυφικό που επέλεξε η Ειρήνη Ψυχράμη είναι σε στιλ boho με μακριά μανίκια και βολάν. Στα μαλλιά της φόρεσε και ένα υπέροχο πέπλο και ολοκλήρωσε το νυφικό look με σκουλαρίκια με πέρλα.

Το «παρών» στον γάμο έδωσε φυσικά η αδερφή της Ειρήνης Ψυχράμη, Αντιγόνη, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε «Αδερφούλα μουυυυυυ!!!!!! Μόνο φως», έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη και πρόσθεσε: «Και το όνομα αυτού Χρήστος…με την πιο όμορφη και τρελή νονά του κόσμου..#faidradrouka,σε αγαπάμε πολυυυ…».