Χαμός από κόσμο στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας στο Φεστιβάλ Οδηγητή της ΚΝΕ.  

«Βούλιαξε» ο χώρος που έγινε το Φεστιβάλ, με πλήθος κόσμου να καταφτάνει για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και κυρίως τη συναυλία που έγινε η οποία και ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Πατρινό δημιουργό, Θάνο Μικρούτσικο.

Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που προσήλθε στο Νότιο Πάρκο ήταν νέοι και νέες σε ηλικία, αλλά και μεγαλύτεροι. Κεντρικός ομιλητής της πρώτης βραδιάς του Φεστιβάλ ήταν ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΑ, Νίκος Αμπατιέλος.

Ο κόσμος έδειξε να διασκεδάζει και να ξεσηκώνεται με την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλου, ενώ υπέροχοι ήταν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτή την βραδιά.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Οδηγητή της ΚΝΕ συνεχίστηκαν και το Σάββατο με μουσικές συναυλίες συγκροτημάτων στην νεανική σκηνή, με λαϊκό γλέντι και θέατρο και ομιλίες.

Όπως φαίνεται το Φεστιβάλ Οδηγητή της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με μεγάλη επιτυχία, όπως και σε άλλες πόλεις της επικράτειας.


Τρία ερωτήματα

Ωστόσο, κάποιοι που προφανώς δεν υποστηρίζουν την δημοτική αρχή, έχουν τα δικά τους ερωτήματα, όχι ως προς την επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά ως προς την οργάνωση. Ο χώρος του Νοτίου Πάρκου εκμισθώθηκε ή παραχωρήθηκε;

Το κόστος της ενέργειας από την κατανάλωση ρεύματος που προφανώς θα είναι μεγάλο αφού το φως ήταν έντονο καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, αλλά και υπήρχαν μεγάλη ενισχυτές και ηχεία που έπαιζαν για τις ανάγκες της εκδήλωσης, θα το πληρώσει ο δήμος ή η διοργανώτρια;

Και τέλος ο δήμος, από την διοργάνωση που είχε είσοδο για κάποιον που ήθελε να μπει μέσα - άρα υπήρχαν έσοδα - θα έχει κάποιο κέρδος για το δημοτικό ταμείο που ως γνωστόν είναι μείον;