Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου πατέρα απο την Χρυσούπολη στην Καβάλα, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας εντείνονται για το έγκλημα. Στις 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η κηδεία του θύματος στη Χρυσούπολη. Συντετριμμένοι φίλοι και στενοί συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο τους, περιμένοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν.

Αυτό που ζητούν είναι να μάθουν σύντομα ποιος και γιατί αφαίρεσε τη ζωή του 52χρονου. Όλοι λένε πως ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και ευγενικός, που δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Ο θείος του θύματος, Λευτέρης Νικηφορίδης συγκλονίζει μιλώντας στο newsit.gr: «Πρίν απο λίγο αποχαιρετήσαμε τον ανιψιό μου. Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είδα τα παιδιά του, είδα τη γυναίκα του που βρήκε το κουράγιο να έρθει με το καροτσάκι της στην κηδεία.

Τι λόγια να τους πω για να τους παρηγορήσω; Είναι εύκολο; Έχουμε τρελαθεί όλοι. Αυτός που το έκανε, όποιος είναι, πρέπει να τιμωρηθεί. Και η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Εγώ θα σταθώ δίπλα και στα παιδιά του και στη σύζυγο του. Θα είμαι εκεί για ό,τι χρειαστούν και θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν θα τους αφήσω», καταλήγει συγκινημένος.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 16/09 κυκλοφόρησαν φήμες στην περιοχή πως η υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου εξιχνιάστηκε απο την αστυνομία και ομολόγησε ο δράστης, όμως σύμφωνα με πληροφοριές αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά απο τις αρχές.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχει λάβει για να μπορέσει να φτάσει στην άκρη του νήματος και να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν χθες Παρασκευή (16-09-2022) στις 05.30 το πρωί, όταν ο 52χρονος άντρας έφτασε στη δουλειά του, μια επιχείρηση μαρμάρου στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Εκείνη την ώρα ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών, πάρκαρε και πήγε να βγει από το αυτοκίνητό του και ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας του είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον εκτέλεσε από τα 10 μέτρα με κυνηγετική καραμπίνα.

Τα πρώτα στοιχεία που επεξεργάζονται οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ένα άτομο που ήταν κρυμμένο σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο και μόλις πυροβόλησε τον 52χρονο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε, διαφεύγοντας μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.