Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Μας» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος θα συμμετέχει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιο της από τον πρώην σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο. Παράλληλα, μίλησε και για την αντίδραση της κόρης της όταν της ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να χωρίσουν.

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ. Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη» αποκάλυψε η ηθοποιός.