Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της δημιουργικότητας και των νέων στόχων που αρκετοί θέτουν μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι που έχουν γεμίσει μπαταρίες. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που αναζητούν μια νέα ενασχόληση, ένα νέο χόμπυ για να τους "τραβά" από την καθημερινότητα.

Το ARTsi vourtsa LAB, το καλλιτεχνικό εργαστήρι που ξεχωρίζει στην Πάτρα, σίγουρα αποτελεί για αρκετούς την ιδανική επιλογή για νέα ξεκινήματα.

Ένας κόσμος απλώνεται στα χέρια του καθενός που επιθυμεί να συναντήσει την καλλιτεχνική του φύση. Είτε ενήλικας, είτε παιδί, το ARTsi vourtsa LAB, με πολλές δραστηριότητες υπόσχεται να σε ταξιδέψει στον κόσμο της δημιουργίας και της έμπνευσης.

Γλυπτική, ζωγραφική, σχέδιο, χαρακτική, κατασκευές και άλλα πολλά και βιωματικά σε περιμένουν να τα αγκαλιάσεις ανάλογα με τα γούστα σου και τις επιθυμίες σου, είτε σε ομαδικά είτε σε ατομικά μαθήματα.

Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα διδασκαλίας και στην αγγλική γλώσσα.

Όσο για τις οικογένειες; Υπάρχει λύση. Το πρόγραμμα Family Play που μπορούν να συμμετέχουν και παιδάκια από 2 ετών. Για να υπάρχει επιλογή για όλους! Δημιουργικό καλλιτεχνικό παιχνίδι μαζί με το παιδί για το παιδί. Ένα παιδί με έναν ενήλικα (γονέα, κηδεμόνα, παππού, γιαγιά, θείο, νονά, κλπ) συμμετέχουν και οι δύο στις δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση όμως του παιδιού. Περιλαμβάνει messy play, sensory play (αισθητηριακό παιχνίδι) και πολλά άλλα. Μια νέα ιδέα που αγκαλιάστηκε αμέσως αφού αποτελεί το πρώτο οργανωμένο messy play που έγινε στην Πάτρα.

Οι εγγραφές στο εργαστήρι συνεχίζονται. Πάρε τηλέφωνο, κλείσε τη θέση σου τώρα και ξεκίνα να ξετυλίγεις τον καλλιτέχνη που έχεις μέσα σου!


Info

Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 82 & Κολοκοτρώνη, Πάτρα

Τηλέφωνο: 261 401 4304, 6934118554

Site: artsivourtsalab.gr

Facebook: Artsivourtsalab

Instagram: artsivourtsalab