Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 17:30-19:00 έχουμε Family Play στο καλλιτεχνικό εργαστήριο ARTsi vourtsa LAB, Αλ. Υψηλάντου 82 και Κολοκοτρώνη.
Είναι το πρώτο Family Play για τη νέα σεζόν και όλες οι θέσεις είχαν συμπληρωθεί πριν καν προλάβουμε να το ανακοινώσουμε. Μας συγκινεί η τόση αγάπη που μας δείχνετε!!! Δυστυχώς όμως με τα μικρά παιδάκια συμβαίνουν και τα απρόβλεπτα, οπότε υπάρχει πάλι η δυνατότητα να δηλωθεί συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
FAMILY PLAY (2-120 ετών)
Δημιουργικό καλλιτεχνικό παιχνίδι μαζί με το παιδί για το παιδί. Ένα παιδί με έναν ενήλικα (γονέα, κηδεμόνα, παππού, γιαγιά, θείο, νονά, κλπ) συμμετέχουν και οι δύο στις δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση όμως του παιδιού. Περιλαμβάνει παιχνίδι με χρώματα (colour play), παιχνίδι με πηλό (clay play), αισθητηριακό παιχνίδι (sensory play) και messy play. Υπάρχουν διαθέσιμα υλικά της φύσης, πηλός, χρώματα, ανακυκλώσιμο υλικό, βρώσιμα υλικά και άλλα υλικά ανά περίσταση. Εμείς προσφέρουμε το ερέθισμα και το παιδί είναι ελεύθερο να διαλέξει με ποια από τις δραστηριότητες επιθυμεί να καταπιαστείτε. Στο Family Play ενθαρρύνουμε τους πειραματισμούς, την ατσαλιά, τον αυθορμητισμό. Γι’ αυτό συστήνουμε να έρθετε όλοι φορώντας πρόχειρα ρούχα και παπούτσια ώστε να υπάρχει ελευθερία σκέψης και κίνησης.
Μεμονωμένη συνδρομή: για 1 παιδί και 1 ενήλικα=15€, για 2 παιδιά της ίδιας οικογένειας και 1 ή 2 ενήλικες = 25€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
693 411 8554
Υπεύθυνη εργαστηρίου Άλκηστη Παπαδοπούλου (Καλές Τέχνες BA, MA & Ψυχολογία BSc).