Για τον φίλο της, Πάνο Νάτση που έφυγε πριν μερικούς μήνες από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα, μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξέφρασε τη λύπη της για τον χαμό του.

«Δεν μπόρεσα να δω τις Σέρρες, όταν προβλήθηκαν. Και τώρα, δεν γίνεται. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούν να με παροτρύνουν όλοι να το δω, αλλά βλέπω το τρέιλερ και μετά είμαι χάλια. Μου είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως καμιά φορά, νιώθει άσχημα που το ατύχημα που στέρησε στον φίλο της τη ζωή, συνέβη λίγο μετά το πάρτι των γενεθλίων της. Ωστόσο, προσπαθεί να θυμάται την εικόνα του, ενώ ήταν χαρούμενος.

«Αισθάνομαι άσχημα που το ατύχημα έγινε μετά το πάρτι μου. Αισθάνομαι ακόμα περισσότερο άσχημα που χάθηκε ένας φίλος μου. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Σίγουρα σκέφτεσαι πάντα "μήπως μπορούσαμε να το είχαμε ανατρέψει όλο αυτό;". Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι, αλλά είναι πολλά πράγματα στη ζωή που είναι για να γίνουν και δεν μπορείς να τα ανατρέψεις. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί έχω μια εικ΄να του πολύ ζωντανή και χαρούμενη, από αυτή τη στιγμή που περάσαμε όλοι μαζί», δήλωσε στη συνέχεια.