Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις Aρχές της Κρήτης, μετά από καταγγελία που ήρθε στο φως το απόγευμα της Τετάρτης.

Ένας 52χρονος πατέρας ξυλοκόπησε την 17χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με αποτέλεσμα να ακούσουν τις φωνές οι γείτονες και να καλέσουν την αστυνομία.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ο 65χρονος γείτονας του δράστη μαζί με τον 40χρονο γαμπρό του λογομάχησαν έντονα με τον 52χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τους χτυπήσει.

Η πενταμελής οικογένεια, ο 65χρονος γείτονας αλλά και ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα προσήχθησαν στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti, η έφηβη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων- με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν είναι γνώριμος των Αρχών καθώς δεν έχει γίνει στο παρελθόν καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό.

Ο 65χρονος γείτονας και ο 40χρονος γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.