Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή
φυλάκισης δυο ετών και ενός μηνός για κλοπή και αντίσταση.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός και δυο ανήλικοι,ηλικίας 16 και 13 ετών, διότι προχθές το βράδυ, αφαίρεσαν από αλλοδαπή γυναίκα, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, ένα
κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρεις κατηγορούμενους βρήκαν στη κατοχή του 16χρονου και κατέσχεσαν μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη δυο ατόμων για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός και ένας 13χρονος, διότι αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε οικία ημεδαπού άνδρα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Ανεύρεση πολεμικού υλικού
Εντοπίστηκε από πολίτη χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας, κατά τη διάρκεια εργασιών σε υπόγειο της οικίας του, μια χειροβομβίδα πιθανόν κατοχικής περιόδου.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.

Σύλληψη αλλοδαπού με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Βουλγαρικών Αρχών για το αδίκημα της απάτης.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.


Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για
κλοπή.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του νέο πλαίσιο για την προστασία των ζώων συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού άνδρα, παρείχαν δηλητηριασμένη τροφή σε σκύλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του.

Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε ποδήλατο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (9)
γραμμαρίων, τις οποίες είχε επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του τιμονιού του ποδηλάτου.
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ ΤΟΥ Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.