Αν και πλεον την έχουν πάρει... χαμπάρι, η απατεώνισσα που προσποιείται την διευθύντρια σχολείου και προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από βιβλιοπώλες, συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της!

Ένας βιβλιοπώλης, έπεσε θύμα της και έχασε 55.000 ευρώ. Η ιστορία του δημοσιοποιήθηκε, όμως η "διευθύντρια" συνέχισε απτόητη να κάνει τις... "παραγγελίες" της, ευτυχώς όμως χωρίς καλό αποτέλεσμα για την ίδια.

Σύμφωνα με ανθρώπους που επικοινώνησε μαζί τους μέσω κινητού τηλεφώνου, τους αναφέρει ότι η ίδια ονομάζεται Νατάσσα Π. (φυσικά δεν είναι το πραγματικό της όνομα) και πως είναι διευθύντρια σε σχολείο. Στην συνέχεια ζητάει να κάνει ηλεκτρονική παραγγελία και να πληρώσει ηλεκτρονικά. Όμως μέσω του συνδέσμου που αποστέλλει, υποκλέπτει κωδικούς με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε άλλους λογαριασμούς.

Οι βιβλιοπώλες ενημερώνουν ο ένας τον άλλον μεταξύ τους με το εξής μήνυμα: "Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,
Μεγάλη προσοχή!
Κυρία με το όνομα Νατάσσα Π*** διευθύντρια σχολείου στην Πάτρα καλεί συναδέλφους από το κινητό 6944****** με σκοπό δήθεν να δώσει μια παραγγελία και να πληρώσει μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Είναι απάτη, μην κοινοποιήσετε κανένα τραπεζικό στοιχείο σας! Είναι απόπειρα απόσπασης χρημάτων.
Παρακαλώ κοινοποίηστε!"

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.