Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός, η οποία πέρασε το πρώτο καλοκαίρι μαζί με την κόρη της, την οποία υιοθέτησε από τη Σιέρρα Λεόνε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού.

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε και για το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές της μετά τον ερχομό της μικρής. «Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό».

Η Ευγενία Δημητροπούλου τόνισε πως η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ ιδιαίτερη και επιθυμεί για όλους όσοι το θέλουν πολύ να τα καταφέρουν.