Με αφορμή χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων σχετικά με ένα βρώμικο πεζοδρόμιο και πως αυτή η δημοτική αρχή επιρρίπτει πάντα τις ευθύνες σε τρίτους, αναρωτήθηκα σε ποιον θα βρει να ρίξει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί μπροστά από την προτομή του Θερβάντες, που τόσο λατρεύει και μνημονεύει ειδικά ο Δήμαρχός μας σε διάφορους λόγους του.

Βλέπετε από 31/08 με το 95293 αίτημα μου στο sensecity ενημέρωνα το Δήμο Πατρέων και τις υπηρεσίες του όπως απομακρύνουν κλαδιά και χόρτα που βρίσκονται μπροστά από την προτομή του Ισπανού συγγραφέα. Ελάχιστοι είναι οι επισκέπτες στην πόλη μας. Ας μην επιβαρύνουμε την κατάσταση με μία κακή εικόνα σκέφτηκα.

Παρόλο που από τότε έχουν περάσει δεκαπέντε ημέρες, η κατάσταση ακόμα και σήμερα το πρωί παραμένει ίδια και χειρότερη….Σε ποιον άραγε θα ρίξουν την ευθύνη;
Τουλάχιστον, διακρίνω μία ελπίδα καθότι από ότι φαίνεται συνεργεία του Δήμου Πατρέων έκοψαν την πυκνή βλάστηση που υπήρχε πέριξ της εκεί στάσης στην Ακτή Δυμαίων.

Μακάρι να απομακρυνθούν τα κλαδιά και από τα δύο σημεία άμεσα…καθώς και το αίτημα συμπολίτη μας, που ζήταει την παρέμβαση λίγο πιο κάτω στο ύψος της Τριών Ναυάρχων

Τί στο καλό, αν χρειάζεται να επισκέπτεται την πόλη μας κλιμάκιο του ΚΚΕ για να καθαρίζει ο Δήμος την περιοχή γύρω από το Νότιο Πάρκο, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση να παραμείνει το Φεστιβάλ μόνιμα, μιας και το Νότιο Πάρκο αλλά και οι πέριξ δρόμοι έχει "στολιστεί" με αφίσες σε κάθε φωτεινό ή άλλο στύλο, λες και ο περιπατητής πρέπει με την επανάληψη να μάθει και το μάθημά του.

Σας παραθέτω και τους συνδέσμους στο sensecity προς απόδειξη των ημερομηνιών.
https://patras.sense.city/issue/630ee62577983e3e65720507
https://patras.sense.city/issue/630663c8a0e99871bf2a196a