Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πολλά να πει στο Πρωινό μας την Τρίτη και η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να ρωτήσει την Καλεσμένη της. ίσως, όμως, η ερώτηση που δυσκόλεψε την παρουσιάστρια περισσότερο ήταν για τον Snik.

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Καταλαβαίνεις πού το πάω… Πώς γίνεται;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε:

«Κατάλαβα πού το πήγες, μην αγχώνεσαι, ρώτα. Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει και από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά».

«Στενοχωριόμουν πολύ για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.