Ο Αντώνης Ρέμος,ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής με την υπέροχη φωνή και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, κάνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου φινάλε των 5 μοναδικών συναυλιών που έδωσε σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με specialguestτην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη μεγάλη συναυλία που θα φιλοξενηθεί στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο Αντώνης Ρέμος, που κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά-
απόφαση που τον έχει, απολύτως, δικαιώσει, θα ερμηνεύσει τις μεγάλες, διαχρονικές του επιτυχίες καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αγαπά, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που αποτελεί εγγύηση για την απόλυτη διασκέδαση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της, πάντα πηγαία και αυθεντική, θα μας ταξιδέψει, θα μας συγκινήσει, μετα καινούργια της τραγούδια που μόλις κυκλοφόρησαν αλλά κι όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι σήμερα.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη,σας περιμένουν στο Γήπεδο της Παναχαϊκής για μία μοναδική βραδιά, γεμάτη υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αγαπημένες μουσικές, συναίσθημα, διασκέδαση, χορό κι ελευθερία που τόσο μας έχει λείψει.

Μην το χάσετε!


Προπώληση www.ticketservices.gr
www.galaxiasliveproductions.gr