Τρία κορίτσια που εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην Πάτρα και υπηρετούν την τέχνη, έφτιαξαν μία ομάδα, την Clarity Performance.

Ο λόγος για την Σάντυ Πατσαούρα, την Μαριλένα Τρακαλιάνη και τη Βάλια Πλώτα που συγκροτούν αυτή την καλλιτεχνική ομάδα που έχει σαν στόχο μέσα από διάφορα performance που θα παρουσιάζει να περνάει δυνατά μηνύματα για θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτή η ομάδα δημιούργησε και παρουσίασε πρόσφατα στα social media ένα βίντεο για την σεξουαλική παρενόχληση που ταλανίζει τον εργασιακό και επαγγελματικό χώρο. «Η καλλιτεχνική ομάδα clarity παρουσιάζει ένα βίντεο για την σεξουαλική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο.

Ένα ζήτημα που ταλανίζει πολύ την κοινωνία και κατά κυρίως λόγω τον γυναικείο πληθυσμό» γράφει η ομάδα σε σχετική της ανάρτηση.  Ωστόσο το βίντεο αυτό δεν εστιάζει μόνο στο γεγονός αυτό καθ' αυτό. Το βίντεο αυτό έχει στόχο να παρουσιάσει την επόμενη μέρα των θυμάτων είτε αυτά είναι άμεσοι αποδέκτες της σεξουαλικής παρενόχλησης είτε απλοί παρατηρητές.

Η ψυχολογία, τα προβλήματα και αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν, η δυσπιστία στα πρόσωπα τους, ο φόβος, το αίσθημα της αδικία, σε μια κοινωνία που εν τέλει στοχοποιεί τα θύματα αντί να στέκεται δίπλα τους.

Δείτε το. 

Βίντεο/ μοντάζ: Manos Mpouses.