Η Ελπίδα Νίνου κατέθεσε στη δίκη του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε δώρο στον κατηγορούμενο ηθοποιό ένα γούρι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του στο σήριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι σύζυγος της Λένας Δροσάκη που έχει κατηγορήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σωματική κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελπίδα Νίνου ανέφερε στην κατάθεσή της πως ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον σύζυγό της σε πολλά τηλεοπτικά σίριαλ αλλά και παραστάσεις. Τόνισε πως οι δύο ηθοποιοί είχαν βγάλει πολλές φωτογραφίες μαζί και μάλιστα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε χαρίσει στον Πέτρο Φιλιππίδη ένα γούρι για την αλλαγή του χρόνου.

«Πώς γίνεται ο κύριος Μπουρδούμης να έχει φιλικές καλές σχέσεις με αυτόν που έχει κατηγορήσει η σύζυγός του;» διερωτήθηκε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες πριν για το θέμα της Λένας Δροσάκη, πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Και αυτή είναι μια συζήτηση που αφορά τους δυο μας.

Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη» δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή του Mega.