Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου την Παρασκευή με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του Asia Express. Μέσα σε όλα, δε, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στην πρώην συνεργάτιδα της, Βίκυ Καγιά για το νέο κύκλο του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα στείλω μήνυμα για την πρεμιέρα στο GNTM. Εννοείται πως θα στείλω… Και περιστέρια θα στείλω… Και ευχές θα στείλω… Αυτό που θέλω να πω εγώ σαν άνθρωπος από τα βάθη της ψυχής μου, επειδή αν είναι αλήθεια όλο αυτό που ακούγονται για τη φετινή χρονιά και τον χειμώνα που μας έρχεται, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές πρέπει να πάνε καλά και να πετύχουμε τον απώτερο σκοπό μας που είναι να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Πραγματικά να γυρίζουν σπίτι και να λένε «να ‘σαι καλά με έκανες και γέλασα». Θα στείλω σε όλους ευχές γιατί πραγματικά τις έχουμε ανάγκες όλες».

«Για την Σοφία Χατζηπαντελή έχω κάνει από το καλοκαίρι τις δηλώσεις μου. Την περιμένω για να δω τι θα γίνει. Το GNTM δεν έχει σταματήσει ποτέ να μου αρέσει σαν εκπομπή και δεν έχω ανησυχίες για αυτό. Είναι από τις πιο ωραίες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και εννοείται πως θα το βλέπω».

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη δεν τσακωθήκαμε ούτε μια στιγμή στο Asia Express. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Όλο το ταξίδι είχε δύσκολες καταστάσεις γιατί ήταν στην Ασία και ήταν μια κανούργια εμπειρία» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.