Για δεύτερη συνεχή σεζόν επιστρέφει προσεχώς ο Σασμός στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha. Μία από τις προσθήκες που θα παρακολουθήσουμε στο νέο κύκλο θα είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Λευτέρη Ορφανό και μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη.

Διαβάζοντας το σενάριο, ποιες σκέψεις ξεγλίστρησαν για τον Λευτέρη Ορφανό;

Μου άρεσε σαν ιδέα αλλά και το γεγονός της συμμετοχής σε μια σειρά για να ανακατευτεί η τράπουλα. Να δώσεις ότι μπορείς σε μια επιτυχημένη σεζόν που έκανε ο Σασμός την περασμένη χρονιά. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με όλα αυτά, το ταξίδι φαντάζει πολύ όμορφο. Διαβάζοντας και το ρόλο του Λευτέρη Ορφανού, θεώρησα ότι είναι ένα πολύ ωραίο βήμα. Ένας άνθρωπος που θα έχει ρόλο και εξέλιξη μέσα στο χρόνο που θα βρίσκεται η σειρά. Θα έχει λόγο, θα παλέψει και ο ίδιος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, δυστυχώς. Αλλά είναι ένας ρόλος που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο χώρο που βρίσκεται.

Ποια στοιχεία συνθέτους το προφίλ του;

Θα δούμε τον Λευτέρη Ορφανό άλλες φορές να είναι ψυχρός κι άλλες απόλυτα επαγγελματίας, με ότι συνεπάγεται. Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία. Είναι ένας ανοιχτός ρόλος και ανάλογα με την εξαιρετική βοήθεια των συναδέλφων μου θα μπορέσει να αναπτυχθεί.