Η Ιωάννα Τούνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στα άσχημα σχόλια που δέχεται μέσω Instagram. Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η instagrammer σχολίασε την πικρία της, όταν οι ακόλουθοί της αναρωτιόντουσαν ποιανού είναι το παιδί που εγκυμονεί, μιας και δεν είχε κάνει ταγκ τον πατέρα στη δημοσίευση, με την οποία ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός.

Όσον αφορά στο πλήθος σχολίων που δέχτηκε για τον πατέρα του παιδιού της, η ίδια απάντησε: «Μου φαίνεται αστείο. Νομίζω ότι είναι περιττό για μία κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να πουν "ποιανού είναι το παιδί". Έπρεπε να κάνω μεγάλο ταγκ στη φωτογραφία Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα να πει, γιατί του φταίει η μίζερη καθημερινότητά του και ψάχνει πράγματα να πει. Η τάση "οι έξυπνοι του πληκτρολογίου" είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει πολύ σήμερα».

Μιλώντας για τους κακοπροαίρετους τους διαδικτύου, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Πολύ σπάνια θα μπω στη διαδικασία να κάνω μπλοκ γιατί βαριέμαι. Αν ήταν να τους κάνω όλους μπλοκ δεν θα είχα να κάνω κάτι άλλο μέσα στη μέρα μου. Επίσης οι haters ανεβάζουν το engagement στα social media, οπότε ας υπάρχουν και αυτοί».