Επιστολή για να αναλάβει η ΕΣΠΕΠ την διαχείριση των δύο γηπέδων beach volley που βρίσκονται στην Πλαζ, έστειλε ο πρόεδρος της Θόδωρος Κανελλόπουλος προς την δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Κανελλόπουλος που ταυτόχρονα αποτελεί και μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πατρέων τα δύο αυτά γήπεδα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα με τη συνεργασία των σωματείων και της πολιτείας και έτσι η Πάτρα να προχωρήσει σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις τουρνουά beach volley.

Στην επιστολή αναφέρεται η προοπτική και η μεγάλη δυναμική που έχουν τα αθλήματα άμμου για την ανάπτυξη τους ενώ τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ως Ένωση και σε συνεργασία με τα σωματεία του Δήμου, θα μπορούσαμε να διαμορφώσουμε τις παραπάνω εγκαταστάσεις ώστε να καταστούν λειτουργικά και να φιλοξενήσουν διοργανώσεις Beach Volley και Grass Volley, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της Πάτρας.

Ελπίζω στην θετική σας ανταπόκριση και είμαι στη διάθεσή σας να εξειδικεύσουμε τις προτάσεις μας». Μένει να δούμε να υπάρξει κάποια ανταπόκριση από την δημοτική αρχή. Σύμφωνα πάντως με κύκλους της τελευταίας τα γήπεδα αυτά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ εκτός του beach volley έχουν γίνει και εργασίες υποδομής για την διαμόρφωση ενός χώρου για όσους παίζουν ρακέτες.