Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, που δεν υπέβαλλαν αίτηση έως σήμερα και επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022  και ώρα 10.00 π.μ. έως και την Πέμπτη  08 Σεπτεμβρίου 2022 στις 24.00.

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε την ικανοποίησή της και ευχαρίστησε την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, διότι σε μία δύσκολη χρονιά για τις οικογένειες των φοιτητών, δίνει σε ακόμη περισσότερους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το ειδικό στεγαστικό επίδομα.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει με πράξεις τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική οικογένεια, εδώ και τρία και πλέον χρόνια. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα στοχευμένων και μελετημένων μέτρων, η πολιτεία δίνει τα κατάλληλα εχέγγυα στις οικογένειες για να ανταπεξέλθουν μέσα στο συνεχές μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.