Η Νεσχάν Μουλαζίμ βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής MEGA Καλημέρα προκειμένου να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό στο MEGA. Μέσα σε όλα, η Τουρκάλα καλλονή αναφέρθηκε τόσο στον πρόσφατο γάμο της όσο στην γνωριμία με τον σύζυγο της αλλά και τα πεθερικά της!

Πιο συγκεκριμένα, η Νεσχάν Μουλαζίμ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα τόσο άγχος, δε θυμάμαι τίποτα. Μάλλον επειδή τρεις φορές αναβλήθηκε ο γάμος μας, μέχρι και την ώρα που φεύγαμε πάλι εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας. Μπήκε ολόκληρη νταλίκα στα στενά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Όταν είδα το φορτηγό μπροστά, είπα δε θα παντρευτούμε ούτε σήμερα».

«Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε στα Χανιά σε μια κοινή παρέα, απλά συστηθήκαμε. Την επόμενη μέρα πάλι βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Από τότε ήμαστε μαζί και από τον δεύτερο μήνα της σχέσης μας μιλούσαμε για γάμο».

«Οι γονείς του Στέλιου με αγκάλιασαν πάρα πολύ αν και έχουμε ένα αστείο. Ο μπαμπάς του Στέλιου έχει καταγωγή από τα Σφακιά και «κόλλησε» όταν έμαθε για μένα ότι είμαι από την Τουρκία. Αυτή ήταν η αρχή, μετά η κουνιάδα μπήκε στη μέση και όταν με γνώρισε ο μπαμπάς με αγάπησε όπως τον αγάπησα και γω» συμπλήρωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.