Χαμός στο γήπεδο της Παναχαϊκής, το βράδυ της Τρίτης , στην Πάτρα στη συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Πάνω από 7.000 κόσμος έδωσε το «παρών» στην πιο εμπορική από πλευράς προσέλευσης συναυλία που έγινε το φετινό καλοκαίρι στην Πάτρα.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ πριν από την έναρξη της συναυλίας δεν σταμάτησε να μιλάει και να χαιρετάει τον κόσμο που τον πλησίασε για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Νίκος Οικονομόπουλος τα έδωσε όλα για την Πάτρα, τραγουδώντας για πάνω από τρεις ώρες συνολικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το ξεκίνημα της καριέρας του έως και σήμερα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η συγκίνηση του τραγουδιστή, τα πυροτεχνήματα, το μήνυμα που έστειλε στους νέους για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους, αλλά και τα δάκρυα του για τους γονείς του που ήταν από κάτω από τη σκηνή και τον άκουγαν.

Η συγκίνηση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν τόσο μεγάλη που σε κάποια φάση δεν μπορούσε να τραγουδήσει.  Συνέχισε όμως με τον κόσμο να τον αποθεώνει ακόμα περισσότερο. Επίσης έντονη κατά τη διάρκεια της συναυλίας ήταν και η παρουσία της Κάτω Αχαΐας, με τον Οικονομόπουλο να φωνάζει από σκηνής «γεια σου Αχαγιά, γεια σου πατρίδα».

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, σε γενικές γραμμές, έδωσε μία από τις μεγαλύτερες ίσως συναυλίες της καριέρας του, στην πόλη που τον έχει αγαπήσει όσο καμία, κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάσει,  να ταξιδέψει και ταυτόχρονα να συγκινηθεί. Αποθέωση με λίγα λόγια…