Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνάντηση που έκανε με τους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας απάντησε για όλα. Η Φαίη Σκορδά, το νέο πρωινό, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Δούκισσα Νομικού… Ο δημοσιογράφος έλυσε πολλές απορίες.

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχει σχολίασε για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά:

«Ο τίτλος μιας εκπομπής παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή. Κάπως θα λεγόταν. Τα πρόσωπα παίζουν. Η Φαίη Σκορδά είναι ένα πάρα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Καλή επιτυχία στη Φαίη και σε μας και σε όλες τις εκπομπές».

«Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανε η ίδια να πάει στον ΑΝΤ1 και το έμαθα 2-3 μέρες πριν ανακοινωθεί», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και διευκρίνισε για τον ρόλο της Δούκισσας Νομικού:

«Και η ίδια δεν θέλει και δεν έχει κάποιο λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Για ποιο λόγο να εμπλακεί η Δούκισσα σε όλο αυτό; Θα μπαίνει στο κομμάτι με τα πιο ανάλαφρα θέματα.