Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) ο Τιμ Φρέιζερ για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ υποδέχτηκαν τον ΝΒΑερ, ο οποίος είναι ο τρίτος ξένος που έφτασε στην Ελλάδα, μετά τους Ακίλ Μίτσελ και Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος να μπει στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων»

Στο μεταξύ, με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΑΕΚ υπενθύμισε την προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη (6/9, 20:00) στην κεντρική εκδήλωση του Σεπτεμβρίου μίας σειράς δράσεών της για τη Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», η οποία θα λάβει χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται:

«Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της συλλογικής συνείδησης για την εθνική τραγωδία, τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργανώνει τις δράσεις «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», σε συνεργασία με τους Φίλους Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ (ΣΠΑΚ – ΑΕΚ).

Η ΑΕΚ BC προσκαλεί τους συνενωσίτες να παρευρεθούν αύριο (Τρίτη, 06/09, 20:00) στην πρώτη, στην κεντρική εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Λεωφ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας, Νέα Φιλαδέλφεια), όπου θα δώσει το «παρών» και αντιπροσωπεία των αθλητών της «Βασίλισσας».

H Ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον Έλληνα Πρόσφυγα, γι’ αυτό και τιμάται και η μνήμη του εκ Σαμψούντος πρόσφυγα, Στέλιου Σεραφείδη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η θυγατέρα του αειμνήστου θρυλικού αθλητή του Συλλόγου μας, Σοφία».