Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη. Το μοντέλο μίλησε για την τηλεοπτική του μεταγραφή από τη «Super Κατερίνα» στο «Χαμογέλα και πάλι», τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούριες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό που περιμένουν, ανέφερε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά.

Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».