Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική σιδερογροθιά.

Επιπλέον, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει την άδεια παράτασης λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ξύλινο γκλοπ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας μοτοσικλέτα με συνεπιβάτη έναν ημεδαπό άνδρα, ανετράπη επι του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Σε τροχονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ενώ η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας.