Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Μιλώντας στον καναπέ του OPEN Weekend, μάλιστα, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης δεν έκρυψε την οργή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης καθώς και το κίνημα metoo.

Δεν έχουν μαζευτεί οι άνθρωποι μετά το metoo. Μιλάμε σε μια χώρα που μάθαμε χθες ότι η γυναίκα δεν βιάζεται άμα δεν θέλει! Δηλαδή τι να πεις! Είμαστε λες και ειμαστε έτοιμοι να πέσουμε να πνιγούμε! Δηλαδή για ποιους βιασμούς και τι metoo λέμε όταν βγαίνει ένας άνθρωπος που έχει διαβάσει πέντε βιβλία και τον εμπιστεύονται οι άλλοι για μια βοήθεια ψυχολογική του πνεύματος, σοβαρός υποτίθεται και λέει αυτή την… ας μην την χαρακτηρίσω».

«To metoo εμφανίστηκε χάρη στον ηρωισμό αυτών των κοριτσιών, της αθλήτριας Σοφίας Μπεκατώρου και μετά της κυρίας Δούκα που βρήκαν το κουράγιο και μίλησαν και είναι χιλιάδες άλλες περιπτώσεις. Ο καθένας από εμάς ξέρει κάποιες ιστορίες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως όλο αυτό το πράγμα ξαφνικά θα εξαφανιστεί. Και δεν είναι θέμα μόνο για τη δική μας δουλειά. Είναι στο δικηγορικό γραφείο, την εκκλησία, την αστυνομία, τον στρατό. Παντού νομίζω πως είναι αυτό».

«Για μένα ξέρουν οι άνθρωποι της δουλειάς πως δεν βλέπω ηθοποιούς αν δεν είναι και ένας, δυο άλλοι βοηθοί μου μπροστά. Γιατί υπάρχει και το ανάποδο, να ξέρετε. Όταν έχω έναν ρόλο για 100 παιδιά και ένας θα τον πάρει, έχω ακούσει «τον καραγκιόζη τον Θωμόπουλο που δεν με γούσταρε, δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο». Δηλαδή δεν τον εμποδίζει κάποιον να το πει αυτό και πρέπει να έχεις και συ μια προστασία γιατί ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει»συμπλήρωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος στο μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.