Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο με αφορμή τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha. Μάλιστα, ο νεαρός πρωταγωνιστής παραδέχθηκε πως είχε κάποια παραπονάκια για τον Σασμό…

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογήθηκε πως «αν είχα κάποια παραπονάκια από την πρώτη σεζόν ήταν κυρίως σεναριακά, αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έχουμε μια καινούρια σεναριακή ομάδα και ήδη τα επεισόδια που λάβαμε έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι πολύ προσεγμένα».

«Χθες έλεγε ο Δημήτρης ο Λάλος σε μια σκηνή: «Δεν έχει κάνει τίποτα αυτός. Τσάμπα τον κατηγορείτε. Δεν σκότωσε κανέναν. Κάτι ελαφριές μαχαιριές ήταν μόνο”. Ελαφριές… Το έλεγε σε μένα και σε δυο τρεις άλλους. Ε, κάποια στιγμή λυγίσαμε. Δηλαδή αρχίσαμε και κακαρίζαμε για κάνα 5λεπτο. Χρειάστηκε να γίνει μπρέικ».

Παράλληλα, ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρει με ειλικρίνεια ότι το καλοκαίρι που βρέθηκε με την παράσταση «Φιλοκτήτης» στην Κρήτη, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καθώς τον αναγνώριζαν παντού ως Νικηφόρο. «Έβγαινα με μάσκα, καπέλο και γυαλιά γιατί δεν μπορούσα να φτάσω εκεί που έπρεπε να φτάσω».