Αυτές τις προσβλητικές αθλιότητες εναντίον της Ελλάδος ανακοινώνουν τα Ελληνικά Μέσα Ενημερώσεως. Και τι αφορά; Προτροπή του τούρκου προέδρου σε συγκεντρωμένον όχλον αν είναι έτοιμοι να πολεμήσουν κατά της Ελλάδος!

Η μεταφορά της τουρκικής προσβλητικής προτροπής, για την Ελλάδα είναι ταπείνωση του Υπερήφανου Ελληνικού Λαού και διέπραξαν ατόπημα οι Τηλεοράσεις που το μετέδωσαν και εν εκτάσει και με φωτογραφίες! Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταδίδουν σε ευρυτάτην διάρκειαν αισχρές ρητορικές τούρκων τιτλούχων κατά της Ελλάδος ! Δεν έχουν άλλες ειδήσεις μόνον αναμεταδίδουν τις τουρκικές σε βάρος μας αθλιότητες; Ο Ελληνικός Λαός έχει περιέλθει σε απόλυτην απόγνωση, ψυχικήν κατάπτωση και εθνικήν μηδαμηνότητα. Πρώτη είδηση πάντα τι είπαν τούρκοι σε βάρος της Ελλάδος. Αυτό καθημερινώς. Δεν παραλείπεται ημέρα χωρίς να έχομεν μέσα στο σπίτι μας τουρκικές φάτσες και την σημαίαν τους σε υπερμεγέθη διάσταση. Όταν αναφέρονται στα Ελληνοτουρκικά στο φόντο η Ελληνική σημαία μάλλον ασθενής και δίπλα η τουρκική εντονοτάτη! Γιατί μας την δείχνουν; Και ο Υπουργός ΅Εξωτερικών που ομίλησε σε μαθητές στο Χάρβαντ επέσειε χάρτην στον οποίον εφαίνετο μόνον η τουρκική σημαία λίαν εντόνως! Στον χάρτην δεν μπορούσε να είναι στο κόκκινον χρώμα γραμμένον το όνομα της τουρκίας χωρίς την σημαίαν; Άρα και ο δικός μας υπουργός έκαμε παγκοσμίαν προβολην της τουρκίας. Αυτή η συχνή προβολή σε βάρος άλλων ειδήσεων έχει προξενήσει βαθειά κατάθλιψη του ΄Ελληνος και διερωτάται που είναι ή Ελλάδα μας; Έχω δεχθεί παράπονα πολλών οι οποίοι, μόλις ακούσουν τουρκικές ειδήσεις αλλάζουν Τηλεόραση. Αυτά τα αναφέρομεν για τους υπευθύνους των προγραμμάτων των Τηλεοπτικών Σταθμών. Να σέβονται το κοινόν και να το ενημερώνουν χωρίς τις τουρκικές υπερβολές! Αν ρωτήσει κάποιος έναν κάτοικον ορεινού χωριού στις παρυφές του Γράμμου αλλά και έναν αστόν στην Αθήνα ποιος είναι ο Σταμάτης Κριμιτζής. θα…γελάσουν γιατί δεν έχουν ξανακούσει το όνομα. Αυτούς τους ιδίους τους ρωτήσεις ποίος είναι ο Χουλουσί Ακάρ, αμέσως θα απαντήσουν!! Αυτό είναι άκρως υποτιμητικόν για τους ενημερωτές της κοινής γνώμης! Πρέπει να αισθάνονται ένοχοι διότι δεν προσφέρουν ενημέρωση και δη εγκυκλοπαιδικήν ενημέρωση αλλά τουρκιές ειδήσεις, φόνους, σφαγιασμούς συζύγων, παιδαιραστίες και όλα τα βρωμερά τα οποία δεν είναι στο σύνολόν τους από εντοπίους. Δεν έπρεπε να κάνουν μνείαν ουδενός εγκλήματος, πέραν του ότι συνέβη ,με πέντε λέξεις!

Όλα αυτά έχουν φέρει σε καταθλιπτικόν σημείον το μέγιστον μέρος του Ελληνικού πληθυσμού. Υπάρχει κανείς να κάμει την ανατροπήν;; Κάποιος που να σέβεται το ακροατικόν του κοινόν και να μη μεταδίδει τις προθέσεις των τούρκων αν είναι έτοιμοι για πόλεμον; Και ας μη ξεχνούν ότι την καταστροφήν του 1922 σε βάρος της Ελλάδος την έκαμαν τέσσερεις δυνάμεις και όχι οι τούρκοι!!!