Ο Γιώργος Σουξές δίνει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα ON Time και την Σίσσυ Μενεγάτου και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη μάχη του με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη όταν χώρισα, που όμως δεν έφταιγε η πρώην σύζυγός μου. Εγώ αισθανόμουν πίεση χωρίς να με πιέζει, ένιωθα ότι δεν προχωράω στη δουλειά μου… δεν ξέρω τι μου συνέβαινε. Τότε πάθαινα κάτι κρίσει πανικού. Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε χάπια. Πήρα ένα-δύο από αυτά αλλά στην ουσία ήμουν ήρεμος απ’ έξω και έβραζα μέσα μου. Το πάλεψα μόνος μου και το ξεπέρασα. Με βοήθησε πολύ η δουλειά», εξομολογείται ο Γιώργος Σουξές.

«Άλλη μια φορά, μου συνέβη κρίση πανικού σε γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες». Πριν αρχίσει το γύρισμα ένιωθα άσχημα. Όμως από την ώρα που ξεκίνησα το γύρισμα, άλλαξε η διάθεσή μου. Ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βγει πολύ καλή η σκηνή. Έτσι ξέχασα τα πάντα και το ξεπέρασα», αποκαλύπτει ο Γιώργος Σουξές.