Το 18ο Παγκαλαβρυτινό αντάμωμα στην Κλειτορία και την Κέρτεζη απέδειξε την λαχτάρα των Ελλήνων για την παράδοση, τον χορό, τα λαϊκά δρώμενα. Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας οι Καλαβρυτινοί και οι φίλοι τους αντάμωσαν και πάλι μετά από πρωτοβουλία του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών.

Δώδεκα χορευτικά συγκροτήματα  έδωσαν το παρών και καταχειροκροτήθηκαν με το γλέντι να κρατά μέχρι τις πρωινές ώρες. Κατάμεστες οι πλατείες και στις δύο περιοχές, και το χειροκρότημα αλλά και η συμμετοχή στο λαϊκό γλέντι ήταν η καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία της διοργάνωσης.  Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής, ο αντιδήμαρχος Κλειτορίας Βασίλης Κουτρουλάκης, ο βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων Σωτήρης Δουκλιάς, ο προϊστάμενος Υγειονομικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Αργύρης Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Δρας παντείου Πανεπιστημίου-Νομικός-Τουρκολόγος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κατσικόπουλος,   εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου. Στην Κέρτεζη η Γεωργία Χασαποπούλου,πρόεδρος του συλλόγου Κερτεζιτών, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Σαμαρτζόπουλος, ο τοπικός πρόεδρος Παναγιώτης Κούρτης, ο Πρόεδρος των εν Αθήναις Κερτεζιτών Χρήστος Κόντης, ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Φώτης Ρήγας και ο Πάτερ Ανδρέας Ρηγόπουλος.

Ο Φώτης Παπαθεοδώρου ,ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και έδωσε την υπόσχεση ότι ο ιστορικότερος και μακροβιότερος παραδοσιακός Σύλλογος της Πάτρας ,θα συνεχίσει την προσπάθειά του για διατήρηση της παράδοσης μας και ανάδειξης της περιοχής των Καλαβρύτων η οποία έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην ιστορία του Έθνους.