Μια φωτογραφία από το παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας και δεν είναι άλλη από εκείνη της Σοφίας Αλιμπέτρτη, ντυμένη νύφη, με τον αγαπημένο της στο πλάι της να κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα είναι έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία.

Ο Μιχαήλ ασχολείται με τη φωτογραφία και μάλιστα πραγματοποίησε πρόσφατα της δεύτερη έκθεσή του, ενώ ο Νικόλας, ασχολείται με τη μουσική και μετρά επιτυχημένα τραγούδια και συναυλίες.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν στην Πάρο και πήραν διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Τώρα, μια φωτογραφία τους είδε το φως της δημοσιότητας και πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από το μυστήριο του γάμου τους.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο προφίλ του Χρήστου Κωνσταντίνου στο Instagram και η Σοφία Αλιμπέρτη φαίνεται να φορά ένα υπέροχο νυφικό που την κολακεύει ιδιαίτερα ενώ το στεφάνι στα μαλλιά της είναι εκείνο που δίνει φινέτσα στο look της. Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη κόβουν την τούρτα μαζί και χαμογελούν.