Ο πατρινός ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου που πλέον έχει αναγνωρίσει το πλούσιο ταλέντο του η θεατρική Αθήνα, ενώ γνώρισε καλύτερα το ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο του σκηνοθετικό εγχείρημα.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτηση στο facebook ανεβάζει μέσα στους επόμενους μήνες «Το παιχνίδι της σφαγής» στο θέατρο Σταθμός στην Αθήνα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτηση του τα εξής

«Έχω νέα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά! Είμαι χαρούμενος γιατί ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα!  Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να σκηνοθετήσω αλλά από την πρώτη στιγμή που δίδαξα στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη,  άρχισα να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για αυτά τα παιδιά, πως μπορώ να τα βοηθήσω να συστηθούν στο χώρο μας, στο κοινό!

Έτσι πριν λίγο καιρό αποφάσισα  να σκηνοθετήσω το Παιχνίδι της Σφαγής με 7 από τους πρώτους μου μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν φέτος, μαζί με 2 ακόμα ηθοποιούς- όλοι πρωτοεμφανιζόμενοι !

Μακάρι να μπορούσα να έχω μαζί μου όλα εκείνα τα παιδιά που συνάντησα πριν 3 χρόνια, μπαίνοντας για πρώτη φορά σε τάξη δραματικής σχολής, αλλά η παραγωγή δεν με αφήνει ( εγώ ο παραγωγός. Να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν!».