Για τους φετινούς στόχους του Απόλλωνα, δηλώσεις έκαναν δύο παίκτες, ο Ζώης Καράμπελας και ο Αμερικάνος Ιμπραΐμ Σιλά.

Συγκεκριμένα ο Ζώης Καραμπέλας, τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Απόλλωνα, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στην ομάδα, γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι καταπληκτικά παιδιά και πιστεύω πως θα έχουμε χημεία και θα κάνουμε πράγματα στο γήπεδο.

Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους, μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε το καλύτερο. Είχα συζήτηση με τον κόουτς Βετούλα, μου είπε κάποια πολύ τιμητικά πράγματα, μου έδειξε οτι με ήθελε πολύ και δεν μπορούσε να πω όχι.

Γνωρίζω την ιστορία του Απόλλωνα, ο πατέρας μου είναι από την Πάτρα και έχω ιδιαίτερη σχέση με την πόλη. Πιστεύω πως μου ταιριάζει και παικτικά και θα κάνω ωραία πράγματά στο γήπεδο.

Θυμάμαι και στο παιχνίδι που είχα παίξει στην Πάτρα με την ομάδα της Λάρισας, ήταν γεμάτο γήπεδο. Θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας μας να συνεχίζει αυτό που κάνει και να μας στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί».

ΣΙΛΑ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

Ο Ιμπραΐμ Σιλά, υποστήριξε: «Στόχος μου είναι να δώσω ενέργεια, παίζω πολύ με την ενέργεια, επιθυμώ να κάνω όλα τα μικρά πράγματα στο γήπεδο, μου αρέσει να παίζω σκληρά, να κάνω σκριν, να μαζεύω ριμπάουντ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να κερδίσει πιο πολλά παιχνίδια.

Έχω παρακολουθήσει την Ελληνική λίγκα, γνωρίζω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα».