Συγκλονίζει η ιστορία ενός 3χρονου κοριτσιού στο Μεξικό, το οποίο ξύπνησε στην ίδια του την κηδεία και μετά πέθανε... ξανά.

Περίπου 12 ώρες πριν οι γονείς κηδέψουν το παιδί τους, η Καμίλα Ροξάνα Μαρτίνεζ Μεντόσα κηρύχθηκε νεκρή στις 17 Αυγούστου λόγω ενός μικροβίου του στομάχου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί.

Η λάθος διάγνωση των γιατρών ότι η 3χρονη ήταν ήδη νεκρή, την οδήγησε στην ίδια της την κηδεία. Το παιδί όμως συνήλθε και ξύπνησε κατα την τελετή.

Η μητέρα του κοριτσιού πίστεψε ότι έχει παραισθήσεις

Κατά τη διάρκεια της κηδείας η μητέρα της Καμίλα, παρατήρησε ότι ένα γυάλινο πάνελ στο φέρετρο της Camila ήταν θολό, με τους συγγενείς να πιστεύουν ότι έχει παραισθήσεις, γεγονός που την απέτρεψε από το να ανοίξει το φέρετρο.

Παρόλα αυτά, η γιαγιά του κοριτσιού παρατήρησε ότι τα μάτια του κινούνταν, ενώ τα μέλη της οικογένειας προχώρησαν στον έλεγχο του σφυγμού της, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ζωντανή.

Στη συνέχεια, η μικρή Καμίλα μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έφυγέ από τη ζωή αυτή τη φορά στην πραγματικότητα. Κηρύχθηκε νεκρή για δεύτερη φορά.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Σαλίνας ντε Χιδάλγκο, στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτόσο στο κεντρικό Μεξικό.

Σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα, Χοσέ Λουίς Ρουίζ η υπόθεση διερευνάται και βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκροψία-νεκροτομή.

Φωτογραφία από FACEBOOK/@mery.mendozaperalta