O Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για έκτη συνεχόμενη φορά στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής, όμως, για την ίδια διοργάνωση ο πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος στάθηκε άτυχος.

Ο πατρινός πρωταθλητής τραυματίστηκε στην μέση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, δίνοντας μάχη έτσι για να προλάβει να είναι έτοιμος στο Παγκόσμιο του Οκτωβρίου.

Ιδού και τα όσα αναφέρει: «Δυστυχώς αυτή τη φορά μετά από 22 χρόνια Πρωταθλητισμού δεν θα καταφέρω να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και το άθλημα μου στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δίπλα στους υπόλοιπους συναθλητές μου, με στόχο να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα!

 Δυστυχώς στην τελευταία μου προπόνηση είχα ένα μικρό τραυματισμό στη μέση , ευτυχώς τίποτα το σοβαρό , αρκετό όμως για να με κρατήσει εκτός του Πανευρωπαϊκού. Ένας τραυματισμός που ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί.

Όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ήρθε η στιγμή να ακούσω το σώμα μου και όχι το μυαλό μου. Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη σας και περισσότερο αυτούς που έτρεξαν κατευθείαν δίπλα μου. #TeamHellas η σκέψη μου και η θετική μου ενέργεια είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία σε όλη την Εθνική ομάδα».