Λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret των Παραπολιτικών. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι και τη θέση που θεωρεί πως έχει εκείνη στη σημερινή τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε πως «έτσι όπως είναι σήμερα, είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη πμετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα».

«Η δουλειά μας στην «Ελένη» αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι «Ελένες». Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης. Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά! Ξυπνάμε την ίδια ώρα περίπου, έχουμε μιλήσει γύρω στις 06:30 και έχουμε μια σκαλέτα και εσύ πασάρεις και μιλάς σαν να είναι μια χορογραφία, που ξέρεις που μπαίνεις, τι λες, πόσο μιλάς. Όλο αυτό είναι μια παράσταση που το σενάριο το φτιάχνει η Ελένη Μενεγάκη με την Ελένη Γελαλή».

«Φυσικά και θα ήθελα να έχω μέλλον με την Ελένη. Για να το χαρείς αυτό, θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.