Ένα τρίχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στην Τουρκία, όταν ο πατέρας του το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο για μισή ώρα, για να πιει τσάι με τον αδερφό του, εν μέσω καύσωνα.

Το αγόρι με το όνομα Μπαντρ Αλντίν Μαλαχαφτζί επέμενε να πάει βόλτα με τον πατέρα του, αλλά όταν έφτασαν στο κατάστημα όπου είχε ραντεβού ο πατέρας του με τον αδερφό του, ο μικρός είχε αποκοιμηθεί.
Μισή ώρα μόνο, έμεινε το αγόρι στο αυτοκίνητο - Με ανοιχτό το παράθυρο

Μη θέλοντας να τον ξυπνήσει, ο 34χρονος Σιφεντίν Μαλαχατζί άνοιξε ένα παράθυρο και πάρκαρε το αυτοκίνητό του στη σκιά.

Όταν επέστρεψε μισή ώρα αργότερα, ο Μπαντρ ήταν νεκρός, σύμφωνα με την Mirror. Το αυτοκίνητο δεν ήταν πλέον στη σκιά, με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει στους 37ο Κελσίου. Οι τραυματιοφορείς δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το τρίχρονο αγόρι αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο συντετριμμένος πατέρας δήλωσε: «Είθε ο Θεός να μην αφήσει κανέναν να βιώσει αυτό τον πόνο». Η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του παιδιού, της 28χρονης Χάιντα Αλχεράκι, είχε ταξιδέψει στην νότια πόλη Άδανα της Τουρκίας για έναν γάμο.

Ο οικογενειακός φίλος Σαμπάν Κοσέογλου επιβεβαίωσε πως το τρίχρονο αγόρι είχε μείνει μόνο του για μισή ώρα. Οι γονείς του αγοριού προσήχθησαν για να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς είχε παραγγελθεί η νεκροψία στο Ιατροδικαστικό Ίδρυμα των Αδάνων.