Τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, επισκέφτηκε στο τοπικό δημαρχείο στον Χολαργό ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς, στο πλαίσιο των επαφών του με δημάρχους σε όλη τη χώρα και της καταγραφής καλών πρακτικών. Πρόκειται για έναν από τους νεότερους εν ενεργεία δημάρχους, που επανεκλέχτηκε ως ανεξάρτητος στις δημοτικές εκλογές του 2019, με ποσοστό 54,5% από τον πρώτο γύρο.
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2006, υπηρέτησε αρκετές αυτοδιοικητικές θέσεις, επανεξελέγη σύμβουλος στις εκλογές του 2010 και από το 2014 είναι Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Είναι μέλος του ΔΣ της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), καθώς και μέλος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Τον Φεβρουάριο του 2020 εκλέχτηκε Πρόεδρος του ΔΣ του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Ο δήμαρχος κατάφερε, ακόμα και μέσα στην πανδημία, να εφαρμόσει το πρόγραμμά του δίνοντας σημασία τόσο στα μεγάλα έργα υποδομής, όσο και σε έργα μικρότερα, «που διευκολύνουν τους δημότες, κάνοντας καλύτερη τη ζωή στις γειτονιές, έργα που δίνουν χαρά στους νέους και βοήθεια στους μεγαλύτερους». Κατά τη συνάντηση παρουσίασε στον Πέτρο Ψωμά ορισμένα από τα έργα που έχει πρόσφατα υλοποιήσει:
- Το νέο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, με την αντικατάσταση του συνόλου του οδοφωτισμού με έξυπνο φωτισμό Led, έργο που άλλαξε την εικόνα της πόλης εξοικονομώντας ταυτόχρονα σημαντικούς πόρους
- Την αναδιαμόρφωση πλατειών, παιδικών χαρών και δημόσιων χώρων
- Τη δημιουργία νέων υποδομών στον Υμηττό, για την καλύτερη προστασία του και για να τον απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.
- Την ενίσχυση του μηχανισμού καθαριότητας με νέα απορριμματοφόρα, σάρωθρα και άλλα σύγχρονα μηχανήματα.
- Την αναβάθμιση όλων των υποδομών της ανακύκλωσης
- Την κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών, με αποτέλεσμα η πόλη να διαθέτει σήμερα κλειστούς και ανοιχτούς χώρους άθλησης υψηλών προδιαγραφών.
- Τη μέριμνα για τα αδέσποτα και την αναβάθμιση των πάρκων σκύλων.
- Την περαιτέρω αναβάθμιση του Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού, που αποτελεί πλέον θεσμό για ολόκληρη την Αττική
- Τη δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης.
Ο Πέτρος Ψωμάς αποκόμισε μια ξεκάθαρη εικόνα συνολικής διαχείρισης ενός δήμου από έναν άνθρωπο που υπηρετεί τον τόπο του με όραμα, σχέδιο και συνέπεια. Ο εμπλουτισμός του δικτύου επαφών του σπιράλ θα συνεχιστεί με συναντήσεις και με άλλους δημάρχους ανά την Ελλάδα.