Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απειλής, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας βρίσκεται 61χρονος, ο οποίος απείλησε με καραμπίνα τον 55χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του, στο σπίτι της, στις Αλυκές Βόλου. «Φύγε γιατί θα πυροβολήσω» φέρεται να είπε ο 61χρονος δράστης στον 55χρονο πρώην σύζυγο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου. Η 41χρονη σύντροφος του 61χρονου συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της και πήγαν για καφέ. Όταν το απόγευμα, ο 55χρονος άφησε την 41χρονη στο σπίτι της στις Αλυκές Βόλου, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, ενώ ο 61χρονος που μένει ακριβώς απέναντι, όπως φαίνεται, παρακολουθούσε τί γινόταν.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές στην αυλή και δυνατά χτυπήματα στην πόρτα, αλλά και ένας πυροβολισμός. Μόλις ο 55χρονος πρώην σύζυγος πήγε να ανοίξει, βρέθηκε αντιμέτωπος με την κάνη της καραμπίνας και έναν άγνωστο άντρα να τον απειλεί. Έκλεισε την πόρτα και ειδοποίησε την αστυνομία. Στους αστυνομικούς ο 61χρονος υποστήριξε πως ενήργησε κατ’ αυτόν τον τρόπο, νομίζοντας πως μπήκε κλέφτης στο σπίτι της φίλης του.

Ο 61χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη (16.08.2022) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, η δίκη του όμως πήρε αναβολή για τον Οκτώβριο, καθώς η 41χρονη μάρτυρας απουσίαζε.

Πληροφορίες από ΕΡΤ και gegonota.news