Οι ταινίες από 18/08/2022 έως 24/08/2022 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Bullet Train

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο. Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2, David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Άντριου Κότζι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μίχαελ Σάνον, Σάντρα Μπούλοκ
Διάρκεια: 126 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης, Θρίλερ

Thor: Love And Thunder

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια
της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι
Πρωταγωνιστές: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τέσα Τόμσον, Κρίστιαν Μπέιλ,
Τάικα Γουαϊτίτι
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 1.59’

SAS RED NOTICE

Σκηνοθεσία: Μάγκνους Μάρτενς
Πρωταγωνιστούν: Σαμ Χιούαν, Ρούμπι Ρόουζ, Άντι Σέρκις
Ένας αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων γίνεται η μοναδική ελπίδα σωτηρίας των επιβατών ενός τρένου, όταν ένας μικρός στρατός από καλά εκπαιδευμένους εγκληματίες το καταλαμβάνει και τους κρατά σε καθεστώς ομηρίας, απαιτώντας λύτρα από τη βρετανική κυβέρνηση.

Bigfoot Family / Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί,οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 1.29’

MINIONS 2: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ

H μεγαλύτερη κινηματογραφική σειρά ταινιών animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του 12χρονου αγοριού που ονειρευόταν να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου!

Πρωτότυπος τίτλος: Minions: The Rise of Gru
Έναρξη ταινίας: 25.08.2022
Διάρκεια: 88 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2020
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Κωμωδία
Ηθοποιοί: Στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη
Σκηνοθέτης: Kyle Balda, Brad Ableson
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

«Les Fantasmes»

Αντιμέτωποι με τις φαντασιώσεις τους, έξι ζευγάρια προσπαθούν να εξερευνήσουν τις κρυμμένες πλευρές της ερωτικής τους ζωής. Έξι ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση στην ευχαρίστηση. Από το παιχνίδι ρόλων έως την αποχή, μέσω έκθεσης, έξι ξεχωριστές ιστορίες με το ίδιο κεντρικό ερώτημα σχετικά με την σεξουαλική επιθυμία, τόσο του ενός όσο και του άλλου.

Γαλλία, 2021

Παραγωγή: Ερίκ Αλτμάγιερ, Νικολά Αλτμάγιερ
Σκηνοθεσία: Νταβίντ Φανκινός, Στεφάν Φανκινός
Σενάριο: Νταβίντ Φανκινός, Στεφάν Φανκινός
Φωτογραφία: Αλεξίς Καβιρσίν
Μοντάζ: Ντοριάν Ριγκάλ-Ανσού
Πρωταγωνιστούν: Μόνικα Μπελούτσι, Καρόλ Μπουκέ, Καρίν Βιάρ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Διανομή: Odeon


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.