Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από πελάτισσα.

Συλλήψεις δύο ανδρών για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας μουσικής.

Μετά από λίγη ώρα συνελήφθη, στο ίδιο κατάστημα και ο υπεύθυνος λειτουργίας, διότι επαναλειτούργησε το κατάστημα αναπαράγοντας μουσική,παραβιάζοντας εκ νέου το ωράριο λειτουργίας μουσικής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές (14-8-2022) το απόγευμα, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνμικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα γραμμάρια ηρωίνης, 355 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπής για διατάραξη κοινής ησυχίας
Συνελήφθη, χθες (15-8-2022) τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας,διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο αναπαράγονταν μουσική από ζωντανή ορχήστρα, με ενισχυτή και ηχεία, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων, ενώ επιπλέον δεν κατείχε άδεια λειτουργίας καταστήματος αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.