Στις 18 Αυγούστου θα δοθεί στα δικαστήρια η συνέχεια στην υπόθεση αρπαγής ανήλικης από έναν 20χρονο Ρομά. Ο νεαρός μαζί με τους γονείς του που συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση, ζήτησαν και πήραν αναβολή, προκειμένου να βρουν δικηγόρο να τους εκπροσωπήσει.

Οι γονείς αφέθησαν ελεύθεροι, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ο νεαρός που κατηγορείται από την οικογένεια της 16χρονης ότι την ξυλοκόπησε, παραμένει κρατούμενος.
Η μητέρα της ανήλικης, σημειώνει ότι ακόμα και μέσα στο δικαστικό μέγαρο, δέχτηκε απειλές από τον νεαρό, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είπε στους γονείς του να την... σφάξουν!!!

Η 16χρονη βρίσκεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με την οικογένειά της, εδώ και μήνες η 16χρονη κακοποιείται από τον 20χρονο και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για αρπαγή. Αρχικά συνελήφθησαν οι γονείς του 20χρονου και στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο ίδιος στην αστυνομία για να παραδοθεί, συνοδευόμενος μάλιστα από την ανήλικη.