Η έφοδος που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα μη οργανωμένο κάμπινγκ σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο στην Ελαία του δήμου Τριφυλίας, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας 18 κατασκηνωτές.

Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που συμμετείχε στην επιχείρηση «έδειξε» 16 άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 21 ως 48 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 126,8 γραμμαρίων, ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας» συνολικού βάρους 10,40 γραμμαρίων και τρία φιαλίδια με χασισέλαιο συνολικού βάρους 42,2 γραμμαρίων.

Οι 18 κατασκηνωτές συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Έπιασαν τρεις με LSD και άλλα ναρκωτικά

Σε έλεγχο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πολυγύρου τρεις Έλληνες σε μια περιοχή της Χαλκιδικής, το βράδυ της Παρασκευής και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 36 χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνο ουσία LSD, συσκευασίες με 142,9 γραμμάρια δραστικών ουσιών, 17 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika» ερεύνησε τις αποσκευές της μίας Ελληνίδας που έφτασε για διακοπές στην Σαμοθράκη και, αντί για το κατάλυμά της, την έστειλε στα… κρατητήρια, αφού εντόπισε πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,4 γραμμαρίων, άλλη μια με κλώνους κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και έξι κάψουλες με άγνωστη ναρκωτική ουσία που εστάλη για ανάλυση. Η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.